福彩3d字谜画谜

成人高考

各地資訊
當前位置:中華考試網 >> 成人高考 >> 專升本模擬試題 >> 外語 >> 文章內容

報考指南

招生簡章

點擊排行

2019年成人高考專升本英語鞏固練習及答案(八)

中華考試網(www.h0vq.com)    [ 2019年3月23日 ]  【

  II. Vocabulary and Structure( 15 points)

  Directions:There are 15 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  6. I don't know how to play bridge(橋牌) and__________

  A. my wife doesn't neither

  B. my wife does either

  C. neither does my wife

  D. neither my wife does

  答案:C

  7.--Did you tell him where she __________?

  --Yes. And I also told him she__________until the next month.

  A. had gone;wouldn't come back

  B. has gone;won't come back

  C. had been;wouldn't come back

  D. went;didn't come back

  答案:A

  ( ) 8.--He hardly has anything nowadays,9

  --No,I don't think so!

  A. has he

  B. doesn't he

  C. does he

  D. hasn't he

  答案:C

  ( ) 9. Twenty miles__________a long way to cover.

  A. have been

  B. is

  C. are

  D. Were

  答案:B

  ( ) 10. It was difficult for him to buy good shoes because he had such a big__________of feet.

  A. pair

  B. size

  C. couple

  D. Number

  答案:A

  ( )11.__________determines a good meal varies from country to country.

  ntry.

  A. What

  B. That

  C. It

  D. Which

  答案:A

  ) 12. To get the job started,__________ I need is your permission.

  A. only what

  B. all what

  C. all that

  D. only that

  答案:C

  ) 13. The ancient Egyptians compared the rising of the sun__________the beginning of life.

  A. With

  B. to

  C. for

  D. As

  答案:B

  14. When there are small children around,it is necessary to put bottles of pills out of__________

  A. hold

  B. reach

  C. place

  D. Hand

  答案:B

  15. They are not aware of the reasons __________ people are unwilling to discuss insurance.

  A. When

  B. Where

  C. why

  D. How

  答案:C

  16.--I think you should phone Jenny and say sorry to her.

  -- __________. It was her fault.

  A. No way

  B. Not possible

  C. No chance

  D. Not at all

  答案:A

  17. You must take__________for granted that I will help you.

  A. it

  B. that

  C. This

  D. Its

  答案:A

  18. Had he worked harder, he__________the exams.

  A. must have got through

  B. would have got through

  C. would get through

  D. could get through

  答案:B

  19. I feel my health__________

  A. improve

  B. to be improving

  C. to be improved

  D. to have improved

  答案:A

  20. The film I saw yesterday is the best one __________I've ever seen.

  A. which

  B. that

  C. what

  D. of which

  答案:B

1 2 3
責編:jiaojiao95 評論 糾錯
  • 學歷考試
  • 會計考試
  • 建筑工程
  • 職業資格
  • 醫藥考試
  • 外語考試
福彩3d字谜画谜 极速飞艇下载 竞彩足球比分360混合投注 幸运28开奖结果 两个平台对打五码套利 3d试机号887统计结 六玄彩开奖现场直播 贵州麻将群 手机报码现场 双色球10大专家杀号 河北体彩11选五有什么技巧吗